GarnbyJacobsens sortiment

Er du nysgerrig på, hvilket garn du kan finde hos GarnbyJacosben? Her finder du et overblik over de mest gængse brands i butikken. Er du i tvivl, om jeg forhandler et specifikt garn, er du velkommen til at spørge. Kom gerne ned i butikken og gå på opdagelse i garnet.

Garn i butikken

Hos GarnbyJacobsen tilbyder jeg, som et bevidst valg, kun naturprodukter. Det vil sige både ren uld og bomuld, men også blandede naturprodukter, for eksempel uld/bomuld, uld/silke, bomuld/silke og bomuld/viscose osv. Nylon finder du kun i strømpegarnet. En undtagelse er ”bottleyarn”, som er et recycled garn lavet af plasticflasker. Et bæredygtigt produkt, som selvsagt ikke egner sig til beklædningsstrik, men er fortrinligt til tasker, punge m.m.

Test af garnet

Jeg elsker selv at strikke, og min mangeårige erfaring og interesse for strik samt min uddannelse i håndarbejde har givet mig et godt blik for kvalitetsgarn. Jeg tester gerne garnet, jeg fører i GarnbyJacobsen. For eksempel laver jeg små strikkeprøver eller projekter for at se, hvordan det føles, når det er strikket, og hvordan det opfører sig efter en vask. Jeg fører kun garn i butikken, som jeg selv vil strikke med, og som jeg synes er lækkert, så du får den bedste oplevelse.

Hvad kan du finde i butikken?

Jeg forhandler garn, smykker, strikketilbehør og opskrifter fra de leverandører og brands, du ser nedenfor – oplev og køb det hele hos GarnbyJacobsen.

Har du brug for ekstra vejledning til dit strikkeprojekt, er du velkommen til et af mine strikkearrangementer – se arrangementerne her.

Garn

Familien Davidsen – Kashmir Lux

Urth Yarns

Lana Grossa – Diverse kvaliteter

Gepardgarn – Diverse kvaliteter

Karen Klarbæk Økologisk bomuld/bottleyarn

Mohair by Canard

Onion garn

Pura Lana fra Gepard 50% alpaca 50% uld

Frølich strømpegarn

Baldyre broderi

Urth Yarn "Fingering 100% Uld Anvendes bl.a. til Marsk-Tørklædet
Marsk- tørklædet designet af GarnbyJacobsen
Marsk - Tørklædet designet af GarnbyJacobsen

Opskrifter

Du kan også finde opskrifter eller strikkekits med opskrifter i butikken. Det er ikke alle opskrifter, jeg har i butikken, men jeg hjælper dig gerne med at finde garn, du kan bruge til at strikke mønstret til din strikkeopskrift.

Jeg forhandler opskrifter fra:

PetiteKnit

Andet

Smykker fra Kazuri Scandinavia af håndmalede keramikperler fra Afrika.

Halskæder, øreringe og armbånd.

Lækre projekttasker og pindeetuier fra Redesigned projekt

Maskemarkører fra Kazuri Scandinavia af håndmalede keramikperler fra Afrika.

Kurve.