Om GarnbyJacobsen

Om butikken

Når du træder ind i garnbutikken GarnbyJacobsen, føler du dig med det samme hjemme. Her er ro og en hyggelig atmosfære, som indbyder til kreativ fordybelse i strikketøjets verden. Da garnbutikken åbnede i 2016, fik jeg en længe ventet drøm opfyldt. Drømmen om at leve af min passion for garn, strik og kreativitet – men hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lotte lystholdt, og i den spæde start drev jeg butikken fra hjemmet sideløbende med mit andet job. I 2019 gik jeg fuldtid med GarnbyJacobsen, og jeg driver nu garnbutikken fra lokalerne midt i Tønder Gågade.

I butikken sælger jeg kvalitetsgarn, hovedsageligt af naturprodukter, tilbehør til strik, strikkekits og enkelte opskrifter fra moderne strikkedesignere – vil du se mere af GarnbyJacobsens sortiment, kan du læse mere om brands og garntyper her 

Skulle du have nogle spørgsmål til sortimentet, er du altid velkommen til at ringe  eller skrive til mig via Messenger på butikkens Facebook-side 

Historien bag

Jeg har mange års erfaring med strik, og jeg sætter en ære i at give råd og personlig vejledning med i garnkøbet eller strikkekittet. Jeg er uddannet håndarbejdslærer og nyder at dele min erfaring og glæde ved strik med andre. Derfor arrangerer jeg også strikkecaféer i butikken eller i samarbejde med andre samt workshops og strikkeraftener i butikken eller hos private arrangører. Er du interesseret i at deltage i et arrangement, kan du læse mere om de forskellige muligheder og priser her.

Værdier

Skal du i gang med dit næste strikkeprojekt? Besøg GarnbyJacobsen midt i Tønder Gågade, hvor butikken deler lokation med Tønder Turistbureau. Her finder du opstrikkede modeller, nogle i originalt garn, andre i garnalternativer med kreative tilføjelser. Fælles for dem er, at jeg kun udstiller og viser dem frem, hvis jeg selv er tilfreds med kvalitet og resultat. Kvalitet, service og personlig vejledning er dét, GarnbyJacobsen står for.

Se åbningstider for butikken her. I få tilfælde vil du kunne opleve, at butikken er ubemandet, men du har stadig mulighed for at købe garn. Se hvordan herunder: