Strikkearrangementer

Garn, strik og kreativ udfoldelse er min store passion – og dét har det været det siden barnsben. Jeg deler med glæde ud af min interesse og viden indenfor håndarbejdsfaget, når jeg afholder forskellige strikkearrangementer. Du kan deltage i strikkecafé, strikkeworkshops eller strikkeaftener.

Er der ikke et arrangement på hjemmesiden lige nu, er du altid velkommen til at kontakte mig angående kommende workshops eller arrangementer. Ring på telefon 29 89 89 45, eller skriv en e-mail til: info@garnbyjacobsen.dk.

Strikkecafé i butikken

Strikkecaféen byder på et skønt strikkefællesskab for alle – lige fra nybegynderen til den garvede strikker. GarnbyJacobsen afholder strikkecaféer i butikken. Her står jeg til rådighed med vejledning og gode råd til dit strikkeprojekt.

Pris for strikkecafé i butikken: 50,- kroner per gang.

Strikkecafé i samarbejde med Tønder Bibliotek

I samarbejde med Tønder Bibliotek har jeg startet en strikkecafe på biblioteket. Strikkecaféen er for alle interesserede. Dato og tidspunkt findes her` eller på bibliotekets hjemmeside.

Det er gratis at deltage i strikkecafé på biblioteket.

Strikkeworkshop

GarnbyJacobsen afholder løbende strikkeworkshops i butikken – både for øvede strikkere, nybegyndere og dem midt imellem. Temaerne for strikkeworkshopperne og antallet af undervisningsgange varierer, så uanset om du skal have en strikketeknik genopfrisket eller først skal have lært ret og vrang, er der en workshop for dig.

Fælles for strikkeworkshopperne er, at jeg står til rådighed i undervisningen med råd og vejledning og guider dig videre i dit strikkeprojekt. Det dejlige og hyggelige ved strikkeworkshopperne er også fællesskabet med andre strikkere og muligheden for at lære af hinanden undervejs i forløbet.

Pris: Prisen afhænger af antal undervisningsgange og tema for workshoppen.

Deltagelse er betinget af, at garnet er købt i butikken.

Strikkeaftener

Er I en veninde- eller vennegruppe, der elsker at mødes om strik og kreativt håndarbejde? GarnbyJacobsen tilbyder strikkeaftener i butikken eller hos en privat arrangør. Her præsenterer jeg forskelligt garn og tilbehør til strikketøjet fra butikkens sortiment og kommer med forslag og idéer til garnalternativer. 

Pris: Kontakt mig for at få et tilbud.

Se GarnbyJacobsens sortiment

Vil du se GarnbyJacobsens sortiment, som bliver ført i butikken, kan du se mere her. Du er altid velkommen i butikken, hvor du kan finde inspiration til dit næste strikkeprojekt og både se og mærke de forskellige design, jeg har strikket op.