Returpolitik

Returpolitik for GarnbyJacobsen

Vi ønsker, at du er tilfreds med dine køb hos GarnbyJacobsen. Hvis du af en eller anden grund ønsker at returnere en vare, bedes du venligst følge vores returpolitik:

Fortrydelsesret: Som forbruger har du ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage fra modtagelsen af varen uden at angive årsag. Varen skal returneres i ubrugt stand og i original emballage.


Returprocedure: For at returnere en vare bedes du kontakte os på mail: info@garnbyjacobsen.dk for at få en returformular og returlabel. Varer skal sendes tilbage til vores firmaadresse, som angivet på returformularen.

Returfragt: Kunden er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af varer, medmindre varen er defekt eller forkert leveret. Varer skal sendes tilbage til vores firmaadresse ved brug af GLS eller PostNord som fragtleverandør. Det er kundens ansvar at sørge for forsvarlig emballering af varen for at undgå skader under transporten.

Varetilstand: Returnerede varer skal være i ubrugt stand og uden tegn på slid eller skader. Varer, der har været udsat for lugtscener som f.eks. parfume eller røg, vil ikke blive accepteret til returnering.

Tilbagebetaling: Når vi har modtaget og godkendt din returnerede vare, vil vi behandle din tilbagebetaling inden for en rimelig frist. Tilbagebetalingen vil blive foretaget til det betalingsmiddel, der blev anvendt til at foretage købet.

Undtagelser: Visse varer, såsom specialfremstillede produkter eller varer solgt som "final sale", kan være undtaget fra vores returpolitik. Dette vil blive tydeligt angivet på produktsiden.

    Ved at handle hos GarnbyJacobsen accepterer du vores returpolitik og de angivne betingelser.

    Sidst opdateret: 22-04-2024