Om os

Hvem er GarnbyJacobsen?

Det hele startede for 8 år siden i en kælder. Jeg havde en drøm jeg gerne ville udleve, nemlig drømmen om egen garnforretning.

Jeg startede som sagt meget beskedent i en kælder med et meget lille sortiment og et meget lille budget. I starten var det med 1 åbningsdag om ugen samtidig med at jeg passede mit job som pædagog på et beskyttet værksted. Senere købte jeg et lille byhus på Torvet i Tønder og indrettede stueetagen til butik. Her havde jeg butikken i nogle år og det var også her jeg tog springet og gik all in på butikken. Efter et par år blev det lidt trangt og jeg flyttede på gågaden. Det er der jeg har haft butik i de sidste 3 år. Jeg har været rigtig glad for at drive min butik men nu føler jeg at tiden er inde til noget nyt. Jeg har derfor solgt mit dejlige hus og pr 1/7 2024 starter en ny epoke i mit liv når jeg rykker teltpælene op og flytter tilbage til Fyn hvor jeg oprindeligt kommer fra. Firmaet GarnbyJacobsen eksisterer stadig men nu som webshop. Jeg vil også stadig deltage i forskellige strikkefestivaler og events hvor du kan møde mig og mine produkter live.

Jeg brænder stadig for garn og strik og har du et spørgsmål som du tror jeg kan svare på, er du velkommen til at sende mig en mail på info@garnbyjacobsen.dk eller skrive til mig via Messenger på butikkens Facebook side

 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lotte lysholt, og i den spæde start drev jeg som sagt butikken fra hjemmet sideløbende med mit andet job. I 2019 gik jeg fuldtid med GarnbyJacobsen, og jeg driver nu garnbutikken gennem min webshop.
På webshoppen sælger jeg kvalitetsgarn, hovedsageligt af naturprodukter, tilbehør til strik, strikkekits og enkelte opskrifter fra moderne strikkedesignere.