Melange Sweater Baby/barn

Jeg elsker at eksperimentere, både med farvesammensætning og kombination af garntyper.  Melange sweateren fra Petite Knit er et godt eksempel på hvad der kan komme ud af at eksperimentere.

Fra min tid i butikken ved jeg at der er mange spørgsmål når man skal sætte en ensfarvet garn sammen med et farveskiftgarn. Bliver farve for dominerende? "drukner" de andre farver? hvilker farver fremhæver de andre? osv. Her kan det være en rigtig god ide at lave lidt forskellige strikkeprøver så du kan se hvordan farvesammensætningen falder ud ud når garnet bliver strikket sammen. Eller du kan lade dig inspirere af billederne med mine bud på farvesammensætning.

Sweateren til voksen kan bruges af  både damer og herrer. Den er strikket i str. M og der er brugt 300g (3 bdt) Uneek fingering, nr 3008 fra UrthYarn og 300g(6ngl) Cool wool baby nr. 291 fra Lana Grossa.

Børnetrøjen er strikket i en str. 9mdr (her har jeg brugt opskriften "Bamse sweater fra Petite Knit") og der er brugt ca.100g Uneek fingering nr. 3028 og ca100g (2ngl)Cool wool baby nr. 322 fra Lana Grossa

Tilbage til blog