Garn By Jacobsen

Hvem er Jacobsen?

Jeg hedder Lotte Jacobsen og er stifter af Garn By Jacobsen, som jeg startede i august 2016.

Jeg er uddannet håndarbejdslærer og brænder for at give mine kunder god vejledning, så de oplever succes med deres strikkeprojekter og jeg forhandler garn af god kvalitet.

I min butik har jeg både et bredt udvalg af forskelligt kvalitetsgarn, færdigstrikkede modeller, opskrifter af eget design, strikkebøger, strikkeudstyr og køreklare strikkekits lige til at gå i gang med. Der er altså noget til alle niveauer, og du er altid velkommen til at komme ind i butikken, hvis du har brug for hjælp til farvevalg, en opskrift, der driller eller en god ide til julegaverne.

Uden for butikkens åbningstid kan der for mindre grupper, bookes strikkeevents , en strikkecafé aften, eller f.eks. workshops. Ved interesse, kontakt da gerne butikken, eller skriv en e-mail på: info@garnbyjacobsen.dk.

Del på facebook
Del