garnbyjacobsen.dk

Hvad sker der?

Lørdag d. 31 maj fra 10.00-16.00 var der Strikkecafe på Torvet foran butikken.
Det var en rigtig hyggelig dag, hvor vi hyggede, strikkede og snakkede.

Mange deltog og mange kiggede interesseret på.

Vi gentager succesen i en af dagene op til Tønder Festivalen, nærmere info følger her på siden.

 

Udsalg og tilbud:
Der er ofte tilbud på lækkert garn og tilbehør i butikken, og det bliver altid annonceret på Facebook. Jeg holder også flere gange i løbet året udsalg, hvor du kan gøre et kup og få fingre i garn til spotpriser.

Lige nu:

Alle farver i Coast  nedsat til 22- pr nøgle. (før 29,-) Tilbuddet gælder kun så længe lager haves) Skynd dig, der er ikke meget tilbage.

Bemærk!! Da Coast-garnet udgår som sortiment i butikken, kan købt garn ikke returneres. Fortryder du dit køb, kan du, så længe lager haves, bytte til andre farver i coast. Garnet kan ikke byttes til andre garnkvaliteter.

Kom også og mærk på det nyligt hjemkomne garn Silke/bomuld eller hvad med Allino, en lækker bomuld/hør blanding perfekt til sommertoppe.

Prisfald på Arwetta og Tilia fra Filcolana.

Pernilla 100% uld fra Filcolana findes i 26 farver i butikken til 36,- pr nøgle.

Byttepolitik hos GarnbyJacobsen.

Garn købt hos GarnbyJacobsen kan byttes eller tages retur, hvis garnet tilbageleveres i samme stand som det er købt. (husk bon)

Tilgodebevis kan udstedes (penge returneres ikke)

Bøger, opskrifter og Garn købt på udsalg/tilbud byttes ikke og tages ikke retur.

Strikkepinde byttes, såfremt de er i ubrudt emballage.

Facebook

Jeg laver løbende arrangementer, konkurrencer og gode tilbud i butikken, og du er meget velkommen til at deltage. Alle informationer kommer på Facebook, så hop ind og “like” garnbyjacobsen, så du hele tiden er opdateret.

Strikkecafe:

Kender du det, når man bare lader sig dumpe ned i stolen med striktøjet og en kop dampende kaffe, mens roen sænker sig? Men faktisk taler man også ualmindeligt godt over strikkepindene, så hvorfor ikke kombinere de to ting? Det kan du på mine strikkecafeer, hvor der er mulighed for at møde andre, der også interesserer sig for strik, hækling og håndarbejde. Der er plads til alle niveauer, og der er garanti for både hygge, kaffe og kage hver gang.

Strikke-hækle hygge.
Vil du være en del af et fællesskab omkring strik og hækling?
Så meld dig til strikke/hækle cafe hos GarnbyJacobsen.
Der er strikke/hækle hygge i butikken, hver tirsdag i lige uger og hver onsdag i ulige uger fra kl. 18.30 -21.30.

Lige p.t. er der ingen ledige pladser på hverken tirsdags- eller onsdags holdet.

Tilmelding via sms 29898945 eller kom ind i butikken og tilmeld dig.

Du bestemmer selv hvor ofte du har lyst til at deltage.

Du kan tilmelde dig en eller flere aftener ad gangen, helt som det passer dig.

Du tilmelder dig via sms på 29898945.

Prisen er 25,- pr. gang, som betales kontant og inkluderer kaffe/te og kage.

(Afbud senest dagen før, så en anden kan få glæde af tilbuddet. Ved senere afbud betales deltagergebyr på 25 kr. på mobilepay 29822860)

Du kan medbringe dit eget strikke/hækle projekt, eller du kan møde op og lade dig inspirere på selve aftenen. (garn og pinde kan købes).

Kursusdage:

Har du også stået med spørgsmål om, hvordan man laver den perfekte opklipning eller kommer helt i mål med sammensyningen? Eller måske har du lyst til at kaste dig over dominostrik, dobbeltstrik eller strik med flere farver, men har brug for det sidste skub?

Så er kursussøndage noget for dig. Her dykker vi ned i et emne ad gangen og arbejder med teknikken og de små detaljer. Jeg er også meget åben for forslag, hvis du står med noget, du gerne vil blive klogere på.

Kurserne er stadig under udvikling, men følg med her på hjemmesiden og på Facebook og Instagram, hvor der vil komme mere information.