garnbyjacobsen.dk

Hvad sker der?

Lørdag d. 31 maj og igen den 3. september var der Strikkecafe på Torvet foran butikken.
Det var nogle rigtig hyggelige dage, hvor vi hyggede, strikkede og snakkede.

Mange deltog og mange kiggede interesseret på.

 

 

Lagersalg: Fra onsdag d. 27/11 til søndag d. 1/12 afholdes lagersalg hos GarnbyJacobsen. Alt garn der ikke længere skal være at finde på hylderne i butikken er nu nedsat. Fx Alpaca fra Lamana, bomuld/bambus, bomuld/hør, bomuld/silke og meget mere. Kig ind og gør en god handel. 

Lige nu:

Vi har lige nu Merci fra Filcolana (uld/bomuld) I 4 skønne farver på spole.

Disse sælges i øjeblikket i 50 grams nøgler til 33,- kr mod normalt 53,- (vejl.)

Udover Merci har vi fra Filcolana et stort udvalg af farver i: Pernilla 100% uld, Arwetta (80%uld/20%polyester, Tilia (30%silke/70%Kidmohair) Peruvian Highland uld (100% uld)

Har du fundet en gratis opskrift på Filcolanas hjemmeside hjælper jeg gerne med valg af garn, samt print af opskrift.

Vi har opskrifter fra Petite Knit

Herudover har vi et stort udvalg af garn i forskellige kvaliteter samt opskrifter fra bl.a. Familien Davidsen og Lamana.

Som noget nyt er vi begyndt at føre  de meget lækre bambus strikkepinde, Seeknit, fra Gepardgarn samt det meget lækre garn Puno. En blanding af babyalpaca og merinould. Puno kan strikkes på pindestørrelse 5-9.

Er du blevet fristet men har ikke selv mulighed for at komme i butikken, så kontakt mig, jeg sender gerne (fragtpris må påregnes)

Besøg af grupper udenfor åbningstid: Er I en strikkegruppe eller bare en flok veninder/venner der gerne vil besøge butikken udenfor åbningstiden, så kontakt mig gerne. Så finder vi et tidspunkt der passer. Til disse arrangementer kan der efter ønske serveres kaffe/te og hjemmebagt kage, dette koster 25 kr. pr deltager.

Byttepolitik hos GarnbyJacobsen.

Garn købt hos GarnbyJacobsen kan byttes eller tages retur, hvis garnet tilbageleveres i samme stand som det er købt. (husk bon)

Tilgodebevis kan udstedes (penge returneres ikke)

Bøger, opskrifter og garn købt på udsalg/tilbud byttes ikke og tages ikke retur.

Overskydende garn fra Strikkekits tages ikke retur.

Strikkepinde byttes, såfremt de er i ubrudt emballage.

Facebook

Jeg laver løbende arrangementer, konkurrencer og gode tilbud i butikken, og du er meget velkommen til at deltage. Alle informationer kommer på Facebook, så hop ind og “like” garnbyjacobsen, så du hele tiden er opdateret.

Strikkecafe:

Kender du det, når man bare lader sig dumpe ned i stolen med striktøjet og en kop dampende kaffe, mens roen sænker sig? Men faktisk taler man også ualmindeligt godt over strikkepindene, så hvorfor ikke kombinere de to ting? Det kan du på mine strikkecafeer, hvor der er mulighed for at møde andre, der også interesserer sig for strik, hækling og håndarbejde. Der er plads til alle niveauer, og der er garanti for både hygge, kaffe og kage hver gang.

Strikke-hækle hygge.
Vil du være en del af et fællesskab omkring strik og hækling?
Så meld dig til strikke/hækle cafe hos GarnbyJacobsen.
Der er strikke/hækle hygge i butikken, hver tirsdag i lige uger og hver onsdag i ulige uger fra kl. 18.30 -21.30.

Lige p.t. er der ingen ledige pladser på hverken tirsdags- eller onsdags holdet.

(Kontakt mig gerne, hvis du vil på venteliste)

Tilmelding via sms 29898945 eller kom ind i butikken og tilmeld dig.

Du bestemmer selv hvor ofte du har lyst til at deltage.

Du kan tilmelde dig en eller flere aftener ad gangen, helt som det passer dig.

Du tilmelder dig via sms på 29898945.

Prisen er 25,- pr. gang, som betales kontant og inkluderer kaffe/te og kage.

(Afbud senest dagen før, så en anden kan få glæde af tilbuddet. Ved senere afbud betales deltagergebyr på 25 kr. på mobilepay 29822860)

Du kan medbringe dit eget strikke/hækle projekt, eller du kan møde op og lade dig inspirere på selve aftenen. (garn og pinde kan købes).

Kursusdage:

Har du også stået med spørgsmål om, hvordan man laver den perfekte opklipning eller kommer helt i mål med sammensyningen? Eller måske har du lyst til at kaste dig over dominostrik, dobbeltstrik eller strik med flere farver, men har brug for det sidste skub?

Så er kursussøndage noget for dig. Her dykker vi ned i et emne ad gangen og arbejder med teknikken og de små detaljer. Jeg er også meget åben for forslag, hvis du står med noget, du gerne vil blive klogere på.

Kurserne er stadig under udvikling, men følg med her på hjemmesiden og på Facebook og Instagram, hvor der vil komme mere information.