Garn By Jacobsen

  Garn

  

  Klik på billederne for mere Info.

  Garn By Jacobsen satser på kvalitetsgarn fra flere forskellige forhandlere

  Hovedprodukterne hos Garn By Jacobsen er Lambswool og Supersoft, produceret hos det engelske firma Knoll yarns. Både Lambswool og Supersoft egner sig fint til at blive strikket med enkelt garn (Pind 2,5-3,5) men der kan også opnås fantastisk gode resultater ved at mixe med andre typer garn. Løbelængden for Lambswool er hele 425 meter på 50 g. I billedgalleriet kan du få et indtryk af de mange farver som Lambswool findes i. 50 gram koster 44-kr og til en almindelig glatstrikket bluse i str. M bruges ca. 3 nøgler garn. Da det lige nu er meget populært at strikke med flere tråde sammen, og gerne flere tråde silk-mohair, er her et alternativ til at gøre dit strik lidt billigere, ved at erstatte den ene tråd silk-mohair med en lambswool. Resultatet bliver super-lækkert.

  Kashmir Lux fra Familien Davidsen, er også en fast del af sortimentet hos GarnbyJacobsen. Kashmir lux består af 5% kashmir og 95 % uld. Det er en meget tynd følgetråd som giver rigtig gode resultater, både på blødhed og som farvemix. De findes på spoler med 50g. på hver spole og løbelængden er 1000meter.

  Fra Filcolana findes der i øjeblikket i butikken: Peruvian Highland uld løbelængde 100m p. 4-5 

  Arwetta Strømpegarn løbelængde 210meter samt Pernilla 100% uld 175 meter. P3,5-4

  Økologisk bomuldsgarn fra Karen Klarbæk er også at finde på hylderne i et væld af farver.

  Til de helt tykke pinde har vi i øjeblikket Puno fra Gepardgarn og New Sky fra Mayflower, som begge består af en blanding af alpaca og merinould. New Sky strikkes på pinde nr. 6 Mens Puno kan strikkes på alt fra pinde nr. 5 - pinde nr. 9 afhængig af hvad der skal strikkes.

  Fra Gepardgarn har vi også den meget populære Cottonwool 3  

  Kid Seta som en en meget lækker kidmohair/silke 

  Pura Lana (uld/alpaca) Samt den sidste nye: Cotton lino baby som er en rigtig forårs/sommer garn med 80%hør og 20% bomuld.

  Det nyeste garn i butikken er Cashmere Luxury fra Laine du Nord. Se mere herom i nyheder og i billedgalleri.

  Opskrifter

  Filcolana udgiver hvert halve år en lookbook med deres nyeste designs og disse bøger ligger naturligvis til inspiration her i butikken, jeg hjælper gerne med valg af garn og print af gratis opskrift fra Filcolanas hjemmeside.

  Vi har også en del opskrifter fra PetiteKnit og følger naturligvis med på de sociale medier når nye modeller og trends præsenteres.

  Kvalitets strikkepinde

  Vi fører de meget lækre, og populære, bambus strikkepinde fra  Seeknit

  Du finder selvfølgelig også andet strikke- og hækle tilbehør i butikken. Bl.a. er Knit Pro Symfonie strikkepinde og Clover hæklenåle en fast del af sortimentet hos os.

  For køb eller yderligere info, kontakt gerne butikken.

  Garn By Jacobsen

  

  GarnbyJacobsen

  Storegade 2-4 (gågaden)

  6270 Tønder

  Tlf: 29 89 89 45
  E-mail: info@garnbyjacobsen.dk

  Image