Garn By Jacobsen

  Garn

  

  Vi har altid mange opskrifter, og hjælper gerne med at finde det du skal bruge.

  Husk vi også fører de meget lækre bambus stikkepinde fra Seeknit.  

  

  Fra Filcolana fører vi også: Pernilla (100% uld) Arwetta (80%uld/20%polyester) Tilia (30%silke/70%Kidmohair) Peruvian Highland uld (100% uld) samt det nye og meget populære "glimmergarn" Paia.

  Filcolana udgiver hvert halve år en lookbook med deres nyeste designs og disse bøger ligger naturligvis til inspiration her i butikken, jeg hjælper gerne med valg af garn og print af gratis opskrift fra Filcolanas hjemmeside.

  Du kan se mere hos Filcolana.

  Vi har også en del opskrifter fra PetiteKnit

  Fra Familien Davidsen, Knoll og Lamana har vi mange forskellige lækre kvalitetsgarner. F.eks: Uld til både tynde og tykke pinde, silke/mohair, babyalpaca og uld/kashmir.

  Som noget nyt er vi begyndt at føre de meget lækre bambus strikkepinde, Seeknit, fra Gepardgarn. Fra Gepardgarn har vi også flere garnmærker: Fx Puno en tyk lækker alpaca/uld, den meget populære Cottonwool 3 og 5 samt Kid Seta som en en meget lækker kidmohair/silke.

  Du finder selvfølgelig også andet strikke- og hækle tilbehør i butikken. Bl.a. er Knit Pro strikkepinde og Clover hæklenåle en fast del af sortimentet hos os.

  Økologisk bomuldsgarn fra Karen Klarbæk er også at finde på hylderne i et væld af farver.

  Til de helt tykke pinde har vi i øjeblikket Puno fra Gepardgarn. En blanding af babyalpaca og merinould. Puno kan strikkes på pindestørrelse 5-9 og findes i mange flotte farver.

  Er du blevet fristet men har ikke selv mulighed for at komme i butikken, så kontakt mig, jeg sender gerne (fragtpris må påregnes)

  Garn By Jacobsen

  

  Torvet 5
  6270 Tønder

  Tlf: 29 89 89 45
  E-mail: info@garnbyjacobsen.dk

  Image