Garn By Jacobsen

  Garn

  

  Vi har altid mange opskrifter, og hjælper gerne med at finde det du skal bruge.

  Husk vi også fører de meget lækre bambus stikkepinde fra Seeknit.  

  

  GarnByJacobsen satser på kvalitetsgarn fra flere forskellige forhandlere

  Hovedprodukterne i GarnByJacobsen er LammeuldSupersoft, produceret hos det engelske firma Knoll. Lammeuld, Supersoft egner sig til at blive strikket i sig selv, men der kan opnås fantastiske resultater ved at mixe med andre typer af garn, så man strikker med flere tråde. Desuden forhandles Kashmir Lux fra Familien Davidsen, som er meget velegnet som følgetråd, sammen med andre garntyper.

  Desuden kan f.eks. anvendes Arwetta (80 % uld / 20%polyester) Tilia  (30%silke / 70% Kidmohair) Peruvian Highland uld (100 % uld) fra Filcolana, til at mixe med, så der opnås helt utroligt bløde resultater. For at opnå glimmereffekt anbefales det nye og meget populære "glimmergarn" Paia.

  Økologisk bomuldsgarn fra Karen Klarbæk er også at finde på hylderne i et væld af farver.

  Til de helt tykke pinde har vi i øjeblikket Puno fra Gepardgarn og New Sky fra Mayflower, som begge består af en blanding af alpaca og merinould. Både Puno og New Sky kan strikkes fra pindestørrelse 5-6 og findes i mange flotte farver.

  Fra Gepardgarn har vi også den meget populære Cottonwool 3 og 5 samt Kid Seta som en en meget lækker kidmohair/silke.

  Opskrifter

  Filcolana udgiver hvert halve år en lookbook med deres nyeste designs og disse bøger ligger naturligvis til inspiration her i butikken, jeg hjælper gerne med valg af garn og print af gratis opskrift fra Filcolanas hjemmeside.

  Du kan se mere hos Filcolana.

  Vi har også en del opskrifter fra PetiteKnit

  Kvalitets strikkepinde

  Som noget nyt er vi begyndt at føre de meget lækre bambus strikkepinde, Seeknit, fra Gepardgarn.

  Du finder selvfølgelig også andet strikke- og hækle tilbehør i butikken. Bl.a. er Knit Pro strikkepinde og Clover hæklenåle en fast del af sortimentet hos os.

  Er du blevet fristet men har ikke selv mulighed for at komme i butikken, så kontakt mig, jeg sender gerne (fragtpris må påregnes)

  Garn By Jacobsen

  

  Torvet 5
  6270 Tønder

  Tlf: 29 89 89 45
  E-mail: info@garnbyjacobsen.dk

  Image