Garn By Jacobsen

Nyheder

Oprydnings-rest-salg uge 43

Vi skal have plads til alt det nye garn, derfor holder vi i uge 43 et rask lille oprydnings-rest-salg . Følgende kvaliteter vil være nedsat med 50% Pernilla Før 40,- Nu 20,- Cottonwool5 Før 45,- Nu 22,50 Piura babyalpaca Før 80,- Nu 40,- Tilbuddet gælder i uge 43 dog kun så længe lager haves. Bemærk der er tale om rester, så først til mølle…

Striber på langs.

Striber på langs fra Petite Knit. Her i en lidt anden version hvor der er leget med farverne så der også er striber på tværs. Sweateren er strikket i en tråd lambswool og en tråd Kid Seta i 4 forskellige farver hvor måden der skiftes farver på gør at farveskiftet fletter sig smukt ind i hinanden.

Kazuri smykker

GarnbyJacobsen er blevet forhandler af Kazuri-smykker. Smukke øreringe af håndmalede keramiske perler, produceret i Afrika et fairtrade projekt for selvforsørgende afrikanske kvinder. Introduktionstilbud. 125,- For yderligere info kontakt  GarnbyJacobsen

Luksus Accessories

Hjembragt fra indkøbsmesse. De skønneste maskemarkører lavet af keramiske håndmalede perler. Perlerne fremstilles af afrikanske kvinder på Karen Blixens tidligere kaffefarm i Nairobi. Alle perler er håndmalede og dvs. ikke to perler er ens. Læder-æskerne på billedet er indkøbt hos “Hammershus fairtrade”  De er fantastiske i farverne og super- velegnede til al slags opbevaring. Maskemarkører koster 25,- kr pr. stk. 5 stk for 115,- Æsker i størrelsen som på billede koster 190,- kr. For yderligere info kontakt GarnbyJacobsen.

Kazuri smykker

GarnbyJacobsen er blevet forhandler af Kazuri smykker. Smukke håndmalede keramiske perler lavet på et keramikværksted på Karen Blixens tidligere kaffefarm i nærheden af Nairobi. Værkstedet hedder Kazuri som betyder lille og smuk. Beskæftigelsen er hovedsagligt for kvinder som er eneforsørgere og der er i dag ansat 300 kvinder på værkstedet.

Plasticflaskegarn

Da vi jo alle skal tænke mere på både miljø og bæredygtighed har vi valgt fremover også af føre Karen Klarbæks “plasticflaskegarn” I butikken. Som navnet antyder er garnet produceret af plasticflasker, udviklet af Karoline Klarbæk og derefter sat i produktion af Karen Klarbæk. Garnet egner sig rigtig godt til strik eller hækling af diverse tasker, indkøbsnet, punge, kurve m.m. Petite Knits model French Market bag bliver også rigtig fin med dette garn. Der bruges ca. 4 nøgler til en taske og garnet koster 15,- kr pr nøgle og findes i 16 lækre farver som alle føres i butikken. Du kan selvfølgelig få mere info ved henvendelse til butikken.

Sweater no8

Sweater no 8 fra my favorite things knitwear. Strikket i en tråd lambswool sammen med en tråd Kid Seta. Garnpris mellem 489,- og 744,- afhængig af størrelse. Opskrift købes og downloades direkte ved MyFavoriteThingsKnitwear. For køb af garn eller yderligere info, kontakt da venligst butikken.