garnbyjacobsen.dk

Hvad sker der?

Udsalg og tilbud:
Der er ofte tilbud på lækkert garn og tilbehør i butikken, og det bliver altid annonceret på Facebook. Jeg holder også flere gange i løbet året udsalg, hvor du kan gøre et kup og få fingre i garn til spotpriser.

 

LIGE NU ER DER RIGTIG GODE TILBUD!!!!

 

Der skal laves plads på hylderne til nyt garn. Derfor er der i øjeblikket mange gode tilbud hos GarnbyJacobsen.

Bl.a. Supersoft 27,50 Nu – 15% 

Alle farver i Coast  nedsat til 22- pr nøgle. (før 29,-) Tilbuddet gælder resten af marts (dog kun så længe lager haves)

Silke/uld Før 35,- nu 28,- De allersidste rester nu 25,- kr pr 50 gram.

Masser af andre nedsatte  rester i lækre kvaliteter.

Kom også og mærk på det nyligt hjemkomne garn Silke/bomuld eller hvad med Allino, en lækker bomuld/hør blanding perfekt til sommertoppe.

Og så er der kommet nyt Arwetta fra Filcolana hjem..

Pernilla 100% uld fra Filcolana findes i 26 farver i butikken til 36,- pr nøgle.

 

Byttepolitik hos GarnbyJacobsen.

Garn købt hos GarnbyJacobsen kan byttes eller tages retur, hvis garnet tilbageleveres i samme stand som det er købt. (husk bon)

Tilgodebevis kan udstedes (penge returneres ikke)

Bøger, opskrifter og Garn købt på udsalg/tilbud byttes ikke og tages ikke retur.

Strikkepinde byttes, såfremt de er i ubrudt emballage.

 

 

 

 

Facebook

Jeg laver løbende arrangementer, konkurrencer og gode tilbud i butikken, og du er meget velkommen til at deltage. Alle informationer kommer på Facebook, så hop ind og “like” garnbyjacobsen, så du hele tiden er opdateret.

 

 

Inspirationsaften/strikkecafe:

Kender du det, når man bare lader sig dumpe ned i stolen med striktøjet og en kop dampende kaffe, mens roen sænker sig? Men faktisk taler man også ualmindeligt godt over strikkepindene, så hvorfor ikke kombinere de to ting? Det kan du på mine strikkecafeer, hvor der er mulighed for at møde andre, der også interesserer sig for strik, hækling og håndarbejde. Der er plads til alle niveauer, og der er garanti for både hygge, kaffe og kage hver gang.

Strikkecafé afholdes alle tirsdage i lige uger og alle onsdage i ulige uger (om onsdagen er der dog pt. lukket for tilmelding)

Strikkecafeen foregår i butikken og er altid fra kl: 18.30 – 21.30

Du bestemmer selv hvor ofte du har lyst til at deltage.

Du kan tilmelde dig en eller flere aftener ad gangen, helt som det passer dig.

Du tilmelder dig via sms på 29898945.

Prisen er 25,- pr. gang, som betales kontant og inkluderer kaffe/te og kage.

(Afbud senest dagen før, så en anden kan få glæde af tilbuddet. Ved senere afbud betales deltagergebyr på 25 kr. på mobilepay 29822860)

Du kan medbringe dit eget strikke/hækle projekt, eller du kan møde op og lade dig inspirere på selve aftenen. (garn og pinde kan købes).

 

Kursusdage:

Har du også stået med spørgsmål om, hvordan man laver den perfekte opklipning eller kommer helt i mål med sammensyningen? Eller måske har du lyst til at kaste dig over dominostrik, dobbeltstrik eller strik med flere farver, men har brug for det sidste skub?

Så er kursussøndage noget for dig. Her dykker vi ned i et emne ad gangen og arbejder med teknikken og de små detaljer. Jeg er også meget åben for forslag, hvis du står med noget, du gerne vil blive klogere på.

Kurserne er stadig under udvikling, men følg med her på hjemmesiden og på Facebook og Instagram, hvor der vil komme mere information.

 

Konkurrencer:

Jeg laver løbende konkurrencer på Facebook, hvor der er mulighed for at vinde fede præmier i alt fra lækkert garn til de nyeste bøger eller strikkeudstyr. Hold øje, det kan være, du bliver den heldige vinder!